+31 (0)6 2737 4468

Benissa Costa

Een bijzonder stukje Costa Blanca is Benissa Costa. Het stadje Benissa zelf ligt ongeveer 6 kilometer landinwaarts. Benissa Costa is zeer gunstig gelegen, pal tussen de vissersdorpjes Moraira en Calpe aan de kust.

De toeristische plaats Calpe is gekenmerkt door de Penon Ifach en het dorpje Moraira staat bekend om zijn idyllische haven en gezellige strand Platja de l'Ampolla. De overgang van Benissa Costa op Moraira gaat geruisloos. Een bekend kenmerk van de grensovergang is supermarkt Pepe la Sal aan de kustweg. Het gebied biedt prachtige klif wandelingen, zandstranden, ruige baaien en kleine baaien. Het landschap is magisch: dramatische kliffen tegen een achtergrond van nog meer indrukwekkende bergen. Vanaf de kustweg is er een mooi uitzicht op de baaien met schitterende rotspartijen. Langs deze weg zijn vele kleine strandjes te vinden zoals Cala Fustera en Cala Baladrar. Hier treft u alleen prachtige villa's langs de kust met grote palmbomen en de mooiste stranden met heerlijke restaurantjes. Net als Moraira beschikt Benissa Costa over dezelfde wonderschone urbanisaties met prachtige Spaanse villa's. Maar ook voor liefhebbers van een moderne villa is hier inmiddels een begin gemaakt. Bestaande woningen worden totaal gerenoveerd tot moderne hedendaagse villa’s.

De volwassen en volgroeide urbanisaties liggen verscholen achter de kustweg. Montemar, Fanadix, Los Almendros en Baladrar zijn voorbeelden van urbanisaties met geweldig uitzicht op de Middellandse Zee waar iedereen met het verlangen naar een Spaanse villa zijn droomhuis kan vinden. Het gebied is gelegen op 80 km afstand van de luchthaven Alicante en 130 km afstand van de luchthaven Valencia, voor dagtrips zijn deze steden Alicante en Valencia echt een aanrader. In Benidorm (ca. 35 km) zijn de attractieparken Aqualandia (waterglijbanen), Terra Mitica (themapark), en Mundomar (dolfinarium). In de nabije omgeving kunt u dorpen bezoeken als Javea (met bijv. zandstrand Arenal), Denia (gezellig winkelen, jachthaven), en Calpe (zandstrand, boulevard, Peñon de Ifach).

 

 

+31 (0)6 2737 4468

 

 

Weersverwachting
Benissa
Weeronline.nl - Meer weer in Benissaweeronline.nl Altijd jouw weer

 

In het kort...

Al ruim 20 jaar zijn wij bekend in de omgeving van Benissa, Calpe en Moraira. Het mooiste stukje kust aan de Costa Blanca tussen Valencia en Alicante.

 

 

 

 

 

 

Neem contact op 1000villas
Platte Akker 161
4847 KP Teteringen

Mob: 06 2737 4468
info@1000villas.nl

KvK: Breda 66751381
BTW-nr. NL1407.64.215B01

© Copyright 1000villas | 1000villas is onderdeel van 1000concepts